Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă chiftele de curcan și cartofi spiralați by Prăjiturela

Rețetă chiftele de curcan și cartofi spiralați by Prăjiturela
Rețetă chiftele de curcan și cartofi spiralați by Prăjiturela

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Pentru 20-23 de chiftele:
• 700 g carne de curcan (eu am folosit pulpă) sau carnea voastră preferată
• o felie de pâine înmuiată, apoi stoarsă
• un cartof
• o ceapa medie
• 1/2 legătură de patrunjel
• 1/2 legatură de mărar
• 1-2 cepe verzi (optional)
• sare
• 1 catel de usturoi
• o linguriță condiment cu roșii uscate
• piper

Cartofi pentru spiralat:
• ulei
• sare
• piper și condimentul vostru preferat eu am pus furikake

Mod de preparare

Pasul 1. Cu ajutorul accesoriului de răzuit, am razuit cartoful și ceapa, apoi am adăugat restul ingredientelor pentru chiftele.
Tips: Recomandarea mea este sa ținem carnea portionata 10 minute la congelator pentru a fi mai ușor de procesat.

Pasul 2. După ce adăugăm toate ingredientele în vasul robotului, apăsați butonul "pulse" până obțineți consistenta dorința a cărnii.Cu mâinile umezite formăm chiftele, le punem pe tava și le coacem 20 de minute la 180 de grade.

Pasul 3. Pentru cartofi am folosit accesoriu de spiralare.
Tips: La acest accesoriu este important să respectăm dimensiunea cartofilor, să nu fie prea lungi și să exercităm o presiune uniformă pentru a obține spiralele egale. 
Punem cartofii intr-o tavă și ii ungem cu ulei și condimentam, apoi ii coacem 15 minute tot la 190 de grade.