Rețetă tocană de rădăcinoase cu fasole și spanac by Prăjiturela
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 șalote, |
• ¼ țelină, |
• 1 păstârnac, |
• 1 morcov, |
• 1 sfeclă, |
• 1 cartof dulce, |
• 400 g fasole albă semi fiartă (merge f bine și din conservă), |
• 3 linguri de smântână, |
• zeama unei lămâi, |
• 200 g baby spanac, |
• 1 lingură pastă miso, |
• 1 lingura sos Worckestershire, |
• 1 lingură vegeta naturală, |
• 500 ml stock de vită (se poate s-o supă de legume sau apă), |
• 2 linguri grasime de găină (sau ulei) |
• sare, |
• piper. |
Mod de preparare
Pasul 1. Se toacă rădăcinoasele fibroase – păstârnac, țelină, sfeclă, dar și morcov și sfeclă roșie.
Pasul 2. Uleterior, se pun rădăcinoasele la călit într-o oală de fontă în grăsime de găină. Se adaugă plante aromatice, apoi fasolea fiartă pe jumătate;
Pasul 3. Se lasă totul la foc mic, iar la final se adaugă zeamă de lămâie, smântână și spanac. Se mai adaugă ~100 ml de apă. Se oprește focul, se potrivește cu sare și piper.
Pasul 2. Uleterior, se pun rădăcinoasele la călit într-o oală de fontă în grăsime de găină. Se adaugă plante aromatice, apoi fasolea fiartă pe jumătate;
Pasul 3. Se lasă totul la foc mic, iar la final se adaugă zeamă de lămâie, smântână și spanac. Se mai adaugă ~100 ml de apă. Se oprește focul, se potrivește cu sare și piper.
Preparat cu
-800lei
Cuisinart
Robot de bucătărie, Cuisinart, Albastru, FP1300BE, 550W
550W
2 viteze + funcție pulsare
Curățare ușoară
5 ani garanție
• in stoc
PRP: 2.399,99lei
1.599,99lei