Rețetă tocană de rădăcinoase cu fasole și spanac by Prăjiturela

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 șalote |
• ¼ țelină |
• 1 păstârnac |
• 1 morcov |
• 1 sfeclă |
• 1 cartof dulce |
• 400 g fasole albă semi fiartă (merge f bine și din conservă) |
• 3 linguri de smântână |
• zeama unei lămâi |
• 200 g baby spanac |
• 1 lingură pastă miso |
• 1 lingura sos Worckestershire |
• 1 lingură vegeta naturală |
• 500 ml stock de vită (se poate s-o supă de legume sau apă) |
• 2 linguri grasime de găină (sau ulei) |
• sare |
• piper |
Descriere
Încearcă rețeta de tocană de rădăcinoase, care se prepară rapid și te bucuri de gust și savoare!
Mod de preparare
Pasul 1. Toacă rădăcinoasele fibroase – păstârnac, țelină, sfeclă, dar și morcov și sfeclă roșie.
Pasul 2. Ulterior, pune rădăcinoasele la călit într-o oală de fontă în grăsime de găină. Adaugă plante aromatice, apoi fasolea fiartă pe jumătate.
Pasul 3. Lasă totul la foc mic, iar la final adaugă zeamă de lămâie, smântână și spanac. Mai adaugă ~100 ml de apă. Oprește focul, potrivește cu sare și piper.
Pasul 2. Ulterior, pune rădăcinoasele la călit într-o oală de fontă în grăsime de găină. Adaugă plante aromatice, apoi fasolea fiartă pe jumătate.
Pasul 3. Lasă totul la foc mic, iar la final adaugă zeamă de lămâie, smântână și spanac. Mai adaugă ~100 ml de apă. Oprește focul, potrivește cu sare și piper.
Preparat cu
-800lei

Cuisinart
Robot de bucătărie, Cuisinart, Albastru, FP1300BE, 550W
550W
2 viteze + funcție pulsare
Curățare ușoară
5 ani garanție
• in stoc
PRP: 2.399,99lei
1.599,99lei