Rețetă înghețată cu aromă de cafea

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 60 ml cafea tare rece |
• 400 ml smântână pentru frișcă, 32% grăsime |
• 150 ml lapte condensat îndulcit |
Pentru decor: |
• pișcoturi șampanie |
• cacao |
• boabe de cafea |
Descriere
Iubești cafeaua? Atunci vei iubi sigur și această rețetă de înghețată cu aromă de cafea delicioasă!
Mod de preparare
Pasul 1. Pune vasul aparatului de înghețată in congelator peste noapte, dacă modelul de aparat de înghețată necesită acest pas.
Pasul 2. Într-un recipient pune smântâna, laptele condensat, cafeaua și omogenizează bine câteva minute. Se dă la frigider până la folosire. Ingredientele trebuie să fie reci.
Pasul 3. Odată ce amestecul de înghețată este răcit, adaugă-l în vasul aparatului de înghețată și pornește-l.
Pasul 4. Servește imediat sau congelează, pentru o înghețată mai fermă.
Pasul 5. Poți decora cu boabe de cafea, cacao și pișcoturi de șampanie.
Pasul 2. Într-un recipient pune smântâna, laptele condensat, cafeaua și omogenizează bine câteva minute. Se dă la frigider până la folosire. Ingredientele trebuie să fie reci.
Pasul 3. Odată ce amestecul de înghețată este răcit, adaugă-l în vasul aparatului de înghețată și pornește-l.
Pasul 4. Servește imediat sau congelează, pentru o înghețată mai fermă.
Pasul 5. Poți decora cu boabe de cafea, cacao și pișcoturi de șampanie.