Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă înghețată cu cafea și Sambuca by Alexandra Tudor

Rețetă înghețată cu cafea și Sambuca by Alexandra Tudor
Rețetă înghețată cu cafea și Sambuca by Alexandra Tudor

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 500 g frișcă lichidă
• un vârf cuțit vanilie/1 linguriță vanilie
• 3 linguri cafea solubilă
• 150 g lapte condensat (îndulcit)
• 40 ml Sambuca
• ciocolată răzuită sau bucăți (după preferințe)

Descriere

Pregătește o înghețată cu cafea și Sambuca aromată și energizantă, perfectă pentru zilele călduroase.

Mod de preparare

Pasul 1. Bate frișca, vanilia, cafeaua solubilă (dizolvată în 2 linguri de apă), laptele condensat și Sambuca până obții o spumă consistentă.

Pasul 2. Transferă compoziția în bolul aparatului Cuisinart.

Pasul 3. Pornește aparatul și lasă-l să funcționeze 25-30 de minute, în funcție de consistența dorită.

Pasul 4. Savurează înghețata cu cafea și Sambuca, presărată cu ciocolată răzuită sau bucăți deasupra.