Rețetă înghețată cu cafea și Sambuca by Alexandra Tudor
 
        Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • 500 g frișcă lichidă | 
| • un vârf cuțit vanilie/1 linguriță vanilie | 
| • 3 linguri cafea solubilă | 
| • 150 g lapte condensat (îndulcit) | 
| • 40 ml Sambuca | 
| • ciocolată răzuită sau bucăți (după preferințe) | 
Descriere
                    Pregătește o înghețată cu cafea și Sambuca aromată și energizantă, perfectă pentru zilele călduroase.                
                
                        Mod de preparare
            Pasul 1. Bate frișca, vanilia, cafeaua solubilă (dizolvată în 2 linguri de apă), laptele condensat și Sambuca până obții o spumă consistentă.
Pasul 2. Transferă compoziția în bolul aparatului Cuisinart.
Pasul 3. Pornește aparatul și lasă-l să funcționeze 25-30 de minute, în funcție de consistența dorită.
Pasul 4. Savurează înghețata cu cafea și Sambuca, presărată cu ciocolată răzuită sau bucăți deasupra.
            
            
            
        Pasul 2. Transferă compoziția în bolul aparatului Cuisinart.
Pasul 3. Pornește aparatul și lasă-l să funcționeze 25-30 de minute, în funcție de consistența dorită.
Pasul 4. Savurează înghețata cu cafea și Sambuca, presărată cu ciocolată răzuită sau bucăți deasupra.
Preparat cu
-400lei
    Cuisinart
Aparat de făcut înghețată, Cuisinart, Gri, ICE30BCE, 25W
Reglare consistență
Motor de 25W
3 ani garanție
                                
                • in stoc
                
                
                
                        
    
                
                            
        
                
                        
                
        
    
        
                    PRP: 799,99lei                    
                
                        
            
                399,99lei            
            
            
        
 
                 
             
             
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
                     
                     
                 
                 
                 
     
    