Rețetă înghețată cu unt de arahide și roșcove by Dulciuri Nevinovate

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 150 g. arahide coapte |
• 2 banane medii bine coapte |
• 2 lg pudră de roșcove |
• 200 g. smântână pentru frișcă |
• 250 g. mascarpone |
Descriere
Încearcă înghețata cu unt de arahide, îmbogățită cu pudră de roșcove aromată și colorată. Rețeta e gata cât ai spune ”înghețată”.
Mod de preparare
Pasul 1. Începe cu untul de arahide, pe care îl mixezi cu un tocător. Odată ce au fost măcinate, adaugă bananele și pudra de roșcove și mixează din nou.
Pasul 2. Într-un bol adaugă smântâna pentru frișcă și mascarpone și mixează.
Pasul 3. Amestecă apoi cele 2 compoziții și porniește aparatul de înghețată. Toarnă treptat amestecul pentru înghețată și lasă-l să-si facă treaba. La această cantitate, 15' sunt suficiente pentru o textură cremoasă.
Pasul 2. Într-un bol adaugă smântâna pentru frișcă și mascarpone și mixează.
Pasul 3. Amestecă apoi cele 2 compoziții și porniește aparatul de înghețată. Toarnă treptat amestecul pentru înghețată și lasă-l să-si facă treaba. La această cantitate, 15' sunt suficiente pentru o textură cremoasă.