Rețetă înghețată Lotus Biscoff
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 200 ml lapte condensat îndulcit |
• 250 ml smântână pentru frișcă 32% grăsime |
• 100 g crema Biscoff (Speculoos) |
• 50 g biscuiți Lotus, pentru decor |
Mod de preparare
1. Pune vasul aparatului de înghețată în congelator peste noapte, dacă modelul necesită acest pas.
2. Într-un vas, amestecă smântâna pentru frișcă cu laptele condensat pană se omogenizeaza bine.
3. Adaugă și crema Biscoff și mixează până se încorporează complet.
4. Dă compoziția la frigider pentru 1-2 ore.
5. Toarnă amestecul răcit în vasul aparatului de înghețată și pornește-l.
6. Decorează cu biscuiți Lotus și extra caramel.
7. Servește imediat sau păstrează la congelator pentru o înghețată mai fermă.
2. Într-un vas, amestecă smântâna pentru frișcă cu laptele condensat pană se omogenizeaza bine.
3. Adaugă și crema Biscoff și mixează până se încorporează complet.
4. Dă compoziția la frigider pentru 1-2 ore.
5. Toarnă amestecul răcit în vasul aparatului de înghețată și pornește-l.
6. Decorează cu biscuiți Lotus și extra caramel.
7. Servește imediat sau păstrează la congelator pentru o înghețată mai fermă.