Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă înghețată vegană de ciocolată

Rețetă înghețată vegană de ciocolată
Rețetă înghețată vegană de ciocolată

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 60 g de pudră de cacao
• 140 g zahăr pudră
• 70g zahăr brun deschis
• 400 ml conservă de lapte integral de cocos
• 400 ml lapte de migdale
• un praf de sare

Mod de preparare

Pasul 1. Într-un bol potrivit, bate toate ingredientele până nu mai sunt cocoloașe. Acoperă și lasă să se răcească cel puțin 2 ore sau peste noapte.

Pasul 2. Apoi, bate bine amestecul și toarnă-l în aparatul de înghețată pe care ai montat deja paleta pentru înghețată. Amestecă aproximativ 20 de minute sau până când înghețata începe să se îngroașe.

Pasul 3. Pentru o porție mai moale, servește imediat sau pune-o într-un recipient adecvat și dă la congelator până se întărește.