Rețetă steak de vită la grătar cu dovlecei și ciuperci

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 bucăți antricot vita angus, maturată 30 de zile |
• 1 dovlecel |
• 4-5 ciuperci |
• sare |
• piper |
• ulei de măsline |
Pentru sos: |
• 30 ml ulei de măsline |
• sucul de la 1/2 lămâie |
• sare |
• cimbru proaspăt |
Descriere
Descoperă o rețetă delicioasă de steak de vită la grătar cu dovlecei și ciuperci, perfectă pentru o masă sănătoasă și savuroasă!
Mod de preparare
Pasul 1. Taie felii de dovlecei și ciuperci și stropește cu puțin ulei de măsline. Pune și sare. Șterge cât mai bine carnea cu un prosop de hârtie, apoi stropește-o cu puțin ulei de măsline.
Pasul 2. Pune pe o parte de grătar dovleceii și ciupercile, cu sare și puțin ulei de măsline pe planșa încălzită la 180°C. În cealaltă parte, pune feliile de antricot de vită, pe cealaltă planșă încălzită la 260°C.
Pasul 3. Lasă câte 2 minute pe fiecare parte. Pentru carne, timpul de gătit poate varia în funcție de grosimea feliilor și de cât de bine vrei să fie gătită.
Pasul 2. Pune pe o parte de grătar dovleceii și ciupercile, cu sare și puțin ulei de măsline pe planșa încălzită la 180°C. În cealaltă parte, pune feliile de antricot de vită, pe cealaltă planșă încălzită la 260°C.
Pasul 3. Lasă câte 2 minute pe fiecare parte. Pentru carne, timpul de gătit poate varia în funcție de grosimea feliilor și de cât de bine vrei să fie gătită.
Preparat cu
-800lei

Cuisinart
Grătar electric, Cuisinart, Albastru, PL60BE, 2200W
Capac antistropi integrat
Ușor de curățat
Design atractiv
3 ani garanție
• in stoc
PRP: 1.599,99lei
799,99lei