Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă budincă de chia cu înghețată de zmeură și căpșuni by Delicatese Baby Friendly

Rețetă budincă de chia cu înghețată de zmeură și căpșuni by Delicatese Baby Friendly
Rețetă budincă de chia cu înghețată de zmeură și căpșuni by Delicatese Baby Friendly

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Pentru budinca de chia:
• 1 lingură semințe de chia
• 100 ml lapte
• 1 lingură miere

Pentru înghețată:
• 350 g fructe congelate (zmeură + căpșuni)
• 150 ml smântână naturală pentru frișcă
• 100 g mascarpone
• zeamă de lămâie/portocală

Descriere

Vrei să pregătești un desert sănătos pentru toată familia și cu adevărat delicios? Urmează rețeta și pregătește o budincă de chia cu înghețată cremoasă și dulce!

Mod de preparare

Pasul 1. Amestecă totul într-un borcan și lasă-l la frigider peste noapte. Dimineața, vei avea o budincă fină, bine legată - baza perfectă pentru desert.

Pasul 2. Pune fructele într-o oală, la foc mic și lasă-le să fiarbă ușor până se leagă compoziția. Dacă îți plac deserturile mai dulci, poți adăuga o lingură de miere.

Pasul 3. Lasă sosul să se răcească, apoi amestecă-l cu smântâna și mascarpone.

Pasul 4. Pune compoziția în aparatul de înghețată Cuisinart și în 15 minute obții o înghețată cremoasă, ușor acrișoară, cu gust intens de fructe.

Pasul 5. La final, ornează budinca de chia cu înghețata de fructe.