Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă chiftele de somon cu pesto și piure de conopidă by Daniela Niculi

Rețetă chiftele de somon cu pesto și piure de conopidă by Daniela Niculi
Rețetă chiftele de somon cu pesto și piure de conopidă by Daniela Niculi

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 500 g somon fără piele
• piper
• zeama de la 1/2 lămâie
• 1 ceapă roșie
• 1 linguriță de muștar (poate fi iute)
• câteva fire de pătrunjel/mărar (la alegere)

Mod de preparare

Pasul 1. Adaugă ingredientele în mini tocător, iar ulterior, pentru a forma chiftelele folosește mâinile unse cu puțin ulei sau două linguri cu care să dai formă rotundă. 

Pasul 2. După ce sunt gata, introdu tava în cuptorul încins la 185 de grade pentru aproximativ 25 minute (când devin aurii) 

Pasul 3. Între timp, pune la fiert 1/2 conopidă cu 1 linguriță de sare, iar până fierbe conopida, amestecă 2 legături de pătrunjel + 1 legătură de mărar, 2 linguri de semințe de dovleac + 30 ml ulei de măsline, și am pornește mini tocătorul din nou. 

Pasul 4. Adaugă și 50 g parmezan și continuă să amesteci. Cantitatea de ulei va modifica textura.

Pasul 5. După ce a fiert conopida, transferă buchețelele în mini tocător, adaugă 1 cub de unt și transformă totul într-un piure delicios.