Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă cremă tartinabilă de anghinare

Rețetă cremă tartinabilă de anghinare
Rețetă cremă tartinabilă de anghinare

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 borcan de anghinare (carciofi)
• 100g cremă de brânză
• 30g parmezan
• 1 cățel usturoi
• Sucul de la jumătate de lămâie
• 0.25 linguriță sare și piper
• Pătrunjel (opțional)

Mod de preparare

Pasul 1. Se scurge anghinarea și se pune în mini tocătorul electric Cuisinart, împreună cu restul ingredientelor.

Pasul 2. Se mixează până avem o compoziție cremoasă, iar opțional, se adaugă fulgi de chili peste.

Pasul 3. Se servește cu pâine prăjită, crackers, grisine etc.