Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă de paste roz - rigatoni cu feta și sfeclă

Rețetă de paste roz - rigatoni cu feta și sfeclă
Rețetă de paste roz - rigatoni cu feta și sfeclă

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Ingrediente:
• 300g paste
• 300g sfeclă fiartă
• 150g feta
• 1 căpățână usturoi
• 3-4 linguri ulei de măsline
• 0,5 linguriță sare
• 0,5 linguriță piper
• 0,5 linguriță fulgi de chili

Mod de preparare

Pasul 1. Într-un vas ceramic sau rezistent la cuptor, se adaugă capătana de usturoi, se presară puțină sare și 1-2 linguri de ulei de măsline și se lasă la cuptor la 180°C pentru 25-30 minute.

Pasul 2. După ce usturoiul s-a copt și este moale, se pune în mini tocătorul electric Cuisinart, împreună cu sfecla fiartă, brânza feta, condimentele și 2 linguri de ulei de măsline și se blenduiește până obținem o pastă.

Pasul 3. Pasta de sfeclă se pune peste pastele fierte și se adaugă treptat 100-150ml de apă de la paste, până obținem o consistență cremoasă.

Pasul 4. Se servesc cu feta proaspătă, nuci și pătrunjel.