Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă de paste roz - rigatoni cu feta și sfeclă

Rețetă de paste roz - rigatoni cu feta și sfeclă
Rețetă de paste roz - rigatoni cu feta și sfeclă

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 300g paste
• 300g sfeclă fiartă
• 150g feta
• 1 căpățână usturoi
• 3-4 linguri ulei de măsline
• 1/2 linguriță sare
• 1/2 linguriță piper
• 1/2 linguriță fulgi de chili

Descriere

Descoperă cum să faci paste roz la tine acasă, cu doar câteva ingrediente! Încearcă rigatoni cu feta și sfeclă!

Mod de preparare

Pasul 1. Într-un vas ceramic sau rezistent la cuptor, adaugă capătana de usturoi, presară puțină sare și 1-2 linguri de ulei de măsline și lasă la cuptor la 180°C pentru 25-30 minute.

Pasul 2. După ce usturoiul s-a copt și este moale, pune în mini tocătorul electric Cuisinart, împreună cu sfecla fiartă, brânza feta, condimentele și 2 linguri de ulei de măsline și blenduiește până obții o pastă.

Pasul 3. Pune pasta de sfeclă peste pastele fierte și adaugă treptat 100-150ml de apă de la paste, până obții o consistență cremoasă.

Pasul 4. Servește cu feta proaspătă, nuci și pătrunjel.