Rețetă Frosé (Frozen Rosé) homemade

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 750 ml vin rosé |
• 100 g zahăr |
• 250 g căpșuni proaspete |
• zeama de la o lămâie |
Pentru decor: |
• zmeură |
• căpșuni |
• mentă |
Descriere
Ai auzit până acum de Frosé sau Frozen Rosé? Trebuie să încerci această rețetă delicioasă și super fresh!
Mod de preparare
Pasul 1. Pune vasul aparatului de înghețată în congelator peste noapte, dacă aparatul necesită acest pas.
Pasul 2. Spala bine căpșunile, curăță-le de codițe și taie-le în 4.
Pasul 3. Pune-le într-un blender și mizează până când căpșunile sunt mărunțite bine.
Pasul 4. Amestecă piureul de căpșuni cu vinul rosé, zahărul și zeama de la o lămâie și dă-l la frigider pentru câteva ore sau chiar peste noapte.
Pasul 5. Scoate vasul aparatului de înghețată din congelator, toarnă amestecul de vin si căpșuni de la frigider și pornește aparatul.
Pasul 6. Când începe să aibă o consistentă legată, oprește aparatul.
Pasul 7. Decorează cu căpșuni, zmeură, mentă.
Pasul 8. Servește imediat acest frosé delicios și răcoritor.
Pasul 2. Spala bine căpșunile, curăță-le de codițe și taie-le în 4.
Pasul 3. Pune-le într-un blender și mizează până când căpșunile sunt mărunțite bine.
Pasul 4. Amestecă piureul de căpșuni cu vinul rosé, zahărul și zeama de la o lămâie și dă-l la frigider pentru câteva ore sau chiar peste noapte.
Pasul 5. Scoate vasul aparatului de înghețată din congelator, toarnă amestecul de vin si căpșuni de la frigider și pornește aparatul.
Pasul 6. Când începe să aibă o consistentă legată, oprește aparatul.
Pasul 7. Decorează cu căpșuni, zmeură, mentă.
Pasul 8. Servește imediat acest frosé delicios și răcoritor.
Preparat cu
-500lei
