Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă sandwich cu șuncă și cașcaval la airfryer

Rețetă sandwich cu șuncă și cașcaval la airfryer
Rețetă sandwich cu șuncă și cașcaval la airfryer

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Pentru 2 sandwich-uri mari:
• 4 felii de pâine toast
• 4 felii șuncă presată sau jambon
• 4 felii cașcaval (emmental, gouda, cheddar etc.)
• 1 lingură muștar (opțional)
• 1 lingură unt moale
• 2 linguri cașcaval ras (pentru topping)
• piper proaspăt măcinat (opțional)

Descriere

Cu această rețetă de sandwich, pregătești o gustare, un pachet pentru serviciu sau călătorie, dar și un preparat adorat de toată familia. 

Mod de preparare

Pasul 1. Preîncălzește airfryer-ul pe funcția Bake la 180°C, timp de 3-5 minute.

Pasul 2. Unge interiorul feliei de pâine cu muștar (opțional), apoi așază o felie de șuncă și una de cașcaval.

Pasul 3. Acoperă cu cealaltă felie de pâine și unge partea exterioară cu unt moale (ambele fețe).

Pasul 4. Așază sandwich-urile în tavă și presară deasupra cașcaval ras, pentru o crustă aurie.

Pasul 5. Coace la 180°C timp de 8-10 minute, apoi, dacă vrei o crustă mai crocantă, poți schimba pe funcția de sandwich pentru ultimele 2 minute.

Pasul 6. Scoate-le când sunt bine rumenite și servește imediat.

Recomandări:

Pentru un plus de prospețime și culoare, adaugă o felie de roșie între șuncă și cașcaval.

Pentru o textură mai crocantă, poți folosi pâine de casă sau integrală.

Dacă vrei o versiune de tip Croque Madame, poți adăuga un ou ochi deasupra, după coacere.