Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă brioșe cu ciocolată la airfryer

Rețetă brioșe cu ciocolată la airfryer
Rețetă brioșe cu ciocolată la airfryer

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Pentru 6-8 brioșe:
• 120 g făină
• 30 g cacao neagră (neîndulcită)
• 1 linguriță praf de copt
• 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
• un praf de sare
• 100 g zahăr
• 1 ou
• 100 ml lapte
• 60 ml ulei vegetal
• 1 linguriță esență de vanilie
• 80 g ciocolată neagră (bucățele sau chipsuri)

Opțional:
• 2 linguri de iaurt sau smântână pentru extra frăgezime

Descriere

Vrei să pregătești brioșe cu ciocolată pufoase și delicioase? Iată o rețetă simplă și cu rezultate absolut delicioase, pregătite rapid la airfryer!

Mod de preparare

Pasul 1. Preîncălzește airfryer-ul Cuisinart TOA60E pe funcția Bake la 165°C timp de 5 minute.

Pasul 2. Într-un bol, cerne făina, cacao, praful de copt, bicarbonatul și sarea.

Pasul 3. În alt bol, bate oul cu zahărul, apoi adaugă uleiul, laptele, esența de vanilie și (opțional) iaurtul.

Pasul 4. Toarnă amestecul lichid peste cel uscat și amestecă ușor până când nu mai vezi făină. 

Pasul 5. Încorporează bucățile de ciocolată, păstrând câteva pentru decor.

Pasul 6. Toarnă aluatul în forme de brioșe, umplând ~2/3. Presară deasupra ciocolata rămasă.

Pasul 7. Pune-le în tavă și coace 13-15 minute la 165°C, până când cresc frumos și trec testul scobitorii.

Pasul 8. Lasă-le să se răcească 5-10 minute, înainte de a le scoate.