Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă saleuri la airfryer by Daniela Niculi

Rețetă saleuri la airfryer by Daniela Niculi
Rețetă saleuri la airfryer by Daniela Niculi

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 pachet aluat de foietaj (800 grame)
• 50 g unt topit
• 1 legătură pătrunjel
• 4 căței de usturoi
• 100 g (mozzarella, cheddar, cașcaval etc) în funcție de preferințe.
• 1 ou bătut

Mod de preparare

Pasul 1. Se presară făina pe blatul de lucru și se întinde foietajul. Se unge cu untul topit. Separat, se amestecă usturoi cu pătrunjel, se presară brânzeturi și se acoperă cu încă un aluat de foietaj.

Pasul 2. Se taie la jumătate cu un feliator de pizza (puteți folosi un cuțit care taie bine). Apoi se feliază în fâșii care se răsucesc. 

Pasul 3. Se transferă saleurile într-o tavă și se lasă la frigider 30 minute. 

Pasul 4. Înainte de a scoate saleurile, se preîncălzește airfryer-ul pentru 5 minute, folosind programul cu ventilație. 

Pasul 5. Se ung saleurile cu ou batut si se introduc în airfryer pentru 12 minute.